Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj známý staví dálnice a od něj vím, že za spoustu dálničních mostů vděčíme mostní lobby, která dělá co může a jak může, aby projektanty dálnic přiměla k naplánování co nejvíc mostních konstrukcí. Čím víc mostů, tím víc peněz. Podobně to bude fungovat i u zbrojařů. Ti budou ještě bohatší než "mostaři" a také využijí každou možnost, jak přinutit vlády a spřátelené země, aby co nejvíc zbrojili. Noční můrou pro ně je Země bez válek, šarvátek a rozepří.

5 2
možnosti
PC

Pokud si někdo myslí, že jeden vojenský pakt je lepší než druhý (nebo obráceně), je, mírně řečeno, velmi naivní.

Vojenské pakty, vedené největšími mocnostmi, nesledují zájmy svých členů, ale pouze své vlastní.

A pokud tohle někdo zpochybňuje, pak asi chodí s klapkami na očích.

7 7
možnosti
VV

Smim se zeptat o kterych mluvite?

5 1
možnosti
Foto

Nevím, jak dlouho by jel Putin přes Ukrajinu a přes Slovensko, ale vím, že už by to nebylo tak jednoduché, jako před tím. Pakty jsou k ničemu, protože nám nikdy v historii nepomohly, ale naopak.

Větší možnost obrany spatřuji v uplatňování svobody, ke které patří i práva na separaci do menších celků a odstranění vyvlastňování soukromých vlastníků formou daní.

4 5
možnosti
Foto

Proč by měl jezdit? Existují letadla, drony, hackeři.....

1 0
možnosti
ND

Že kde kdo kdo má díru v kalhotách rozdává nálepky pro ty co si myslí něco jiného než ten rozdávající už mě ani nepřekvapuje, ale tenhle titul je hezký výživný a ukazuje, že tuhle autorku, která se řadí mezi ty nejchytřejší, kteří nezištně sděluj svoje moudrá po kdysi jedné zkušenosti nečtu.

Články téhle paní po jedné dávné zkušenosti neotvírám, ale tenhle titul mě přinutil k reakci...

15 4
možnosti
ND

Bohuzel se mi při opravě mého textu prispevek odeslal předčasně, ale v podstatě už nemam co bych dodala.

1 0
možnosti
Foto

Malá ,,retrospektiva". Frantíci donutili ,,NATO" k ,,přestěhování jeho HQ z Paříže. Ch.de jistě nebyl ani rusák, ale ani hlupák. ,,Jenom" chránil zájmy Francie i z pohledu do budoucna. Dnes je doba jiná. Naštěstí! A ani nejsme ,,frantíci". Ani nemáme žádného Ch.deG. Taky dnes naštěstí. A že by chrousti rozbourali barák, to asi těžko. Nanejvýš upoutají pozornost;-)

1 1
možnosti
Foto

Problém je, že země NATO mají při svých útočných válkách na svědomí mnohonásobně větší počet mrtvých, než Varšavská smlouva za celou svoji existenci.

A to jsem pamětníkem roku 1968.

2 10
možnosti
Foto

Vaše agitace je stejně úsměvná stejně jako Vašich oponentů;-D

2 0
možnosti
Foto

;-)Základ ní princip všech politic. subjektů na scéně je ZVIDITELNIT SE. JAKKOLI. Neb koho není vidět a slyšet, ten jakoby ani nebyl .A tak každý z nich koketuje i vyjadřuje ,,SVÉ" zásad. postoje. A o tom to všechno je.;-D

1 0
možnosti
JP

Nějaký relevantní odkaz o zabrání Ukrajiny Putinem by byl?

4 4
možnosti
IB

I94v64o 15B16o52u18š28e

25. 8. 2021 11:40

Priletela z Marsu?

6 2
možnosti
MM

Všechny tři varianty i v součtu jsou možné.

Vám karma. R^

6 2
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik