Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Strašit se dá i v dobré víře. Resp. ve snaze pomoci. Někdy i sám sobě. Pomocí peněz. Vybraných za strašení. Jiných. A lze mít na to i licenci. I právně vošéfovanou;-)

2 0
možnosti
AT

Souhlasím a jde také právě o to,

že tem kdo straší i strašpytel se musí držet v mezích zákonů a to ve vymezené úsečce z bodu A do bodu B, aby ti co straší, tak se enormně neobohatili na úkor strašpytlů a v tom jsem s Vámi ve shodě pokud nepatříte k těm, kterým straší ve věži, ale těm to nevadí, nebo jim to bohatství přineslo a stále přináší ...;-)

0 0
možnosti
Foto

V tomhle vidím dost podstatně "záslužnou" roli médií. A nebezpečnou. Tak dlouho nás budou zásobovat informacemi a potencionálními hrozbami, až jim, otrávení, neuvěříme, ani když budou relevantní. Ty informace.

Takže, jedny vyděsí a druzí jim neuvěří.

7 0
možnosti
PV

P78a63v12e51l 95V42é16b18r

3. 7. 2021 9:23

No, pokud dotyčnou natolik vyděsila kartářka, že na tři roky skončila na psychiatrii (ta dotyčná, ne kartářka), tak to znamená, že u dotyčné byla psychická porucha již rozvinuta a čekala na spouštěcí impuls. Kdyby ne kartářka, tak stačilo na ni třeba vybafnout zpoza rohu, nebo něco podobného.

Tím se nechci kartářky zastávat, myslím si o podobných záležitostech své - a není to nic lichotivého.

4 0
možnosti
VD

Nezatočíte ani s tou kartářkou, natož s průmyslem, ve kterém se točí miliardy. Bohužel. Přitom kartářka je poněkud jednodušší záležitost - když tomu někdo věří a chodí ke kartářce, tak si za problémy může víceméně sám. To druhé je problematičtější - je to tak složité, že běžný člověk téměř nemá šanci se v tom zorientovat.

2 0
možnosti
PK

To máte tak, na nedisciplinované Čechy nic jiného nepůsobí a dokonce i to strašení přestává plnit svou funkci...

2 7
možnosti
PC

S tou disciplínou tomu není u Čechů jinak nežli u jiných národností. Nevím, odkud na to chodí všichni ti, kteří mají potřebu nás takto dehonestovat. I ti největší odpůrci covidové hysterie se chovají disciplinovaně a já jsem prakticky vůbec neviděl, ze by někdo ve městě, kde žiji (velkoměsto), pravidla nedodržoval.

I teď v létě za velkých veder nosí mnoho lidí poctivě nasazené respirátory, což mi ovšem přijde jako naprostá rezignace na vlastní rozum a vlastní zdraví. Takovou poslušnost totiž považovat za disciplínu hodnou inteligentního a zdravě uvažujíciho jedince.

2 0
možnosti
Foto

Také by se mohli trestat ti, co chodí ke kartářkám. ;-)

Ale to by měl Babiš další malér.;-D

5 5
možnosti
Foto

Takový Flegr by za to třeba i seděl a ty jeho šílené katastrofické vize by si mohl psát už jen na motáky.

9 2
možnosti
LH

Flegr mel určitě vetsi pravdu nez vy se svymi blogy....

3 8
možnosti
Foto

Rozum stojí nad tím za co vše jsou ochotni lidé zaplatit a ještě těmto nesmyslům věří. Tolik k těm kartářkách...každý je prostě zodpovědný sám za sebe. Kdyby někdo zákaznice těchto podvodnic varoval, že jde o nesmysly a tahání peněz od hloupých žen také to budete považovat za "strašení"....? Kdyby moje maminka brala vážně moje "strašení" nemusela by díky covidu dopadnout tak špatně....

2 2
možnosti
Foto

A teď zpátky do reality.

Jen několik měsíců zpět u nás byly přeplněné nemocnice a umíraly desítky až stovky lidí denně.

Těch více než 30 000 lidí neumřelo vystrašením.

V některých evropských zemích se opět zvyšuje počet nakažených a mírně se zvyšuje i u nás. Celosvětově je pak pořád miliony nakažených.

Loni v létě u nás vypadala situace podobně jako dnes a na podzim jsme byli nejhorší v Evropě.

Pokud někdo varuje před covidem pak to ne i bezdůvodné strašení,ale racionální přístup k této nemoci ta pandemie dosud není za námi ani náhodou a nebude dokud se mensockuje většina lidí na světě.

9 6
možnosti
JK

Ročně zde umře 110 000 lidí a loňské navýšení, tedy od 1.1 do 31.12. bylo něco pod 17 tis. t.j. 15%. Ano můžeme za to poděkovat soudruhům v Číně. kteří to nechali záměrně rozšířit po celém světě svými lidmi. Postihuje to samozřejmě především starší lidi se slabší imunitou a chorobami. Ti jsou už naočkování tou zázračnou vakcínou co prý vše vyřeší a mají na to bumážku. Takže o co Vám jde?

1 2
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik