Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O nějakém bohu pořád huláká jeden týpek s kytarou na náměstí. Proč bych si měl přečíst Váš článek?

0 0
možnosti

Pani Bohumilo Truhlářová. Od poxatku civilizace lide, kdyz nedokazali odpovedet na dulezite otazky a zjevy, vse vysvetlili bozskou pritomnosti. Vznikly sirkve a pocaly vyuzivat "neznamo" pro sve ucely.

Jeste dnes, objasnenim jednoho zjevu, odhalujeme dalsi dva. Proste diskuze na pude vecnosti.

0 0
možnosti

Tady moc nejde tak o Boha, svět realitu, ale o určitý genetický program, který zde po generace z bodu nula, vytváří lidské osobnosti, jež si generace po generaci jak do minulosti, tak do budoucnosti udržují stejnou lidskou integritu, tak že tvoříme společnost, zájmové skupiny s určitým tahem na branku a dualitu jež tvoří dvě mozkové hemisféry, kde jedna evolučně byla spjata se zrakem vnímání na dálku, tak aby nás při lovu něco nesežralo, a tak abychom mohli něco ulovit, tak vnímání na blízko, což je levá mozková hemisféra a vlastně i filtrování reality a vytváření naší existence. Zde je cit pro vnímání reality, řádu, hierarchie, autorit, náboženství a k té instinktivně a psychicky inklinují muži, máme duchovno levé mozkové hemisféry, kde v počátku je šamanství, pak náboženství a následně hermetické vědy, jako je Kabala, Astrologie, a nakonec transcendence Mystika. Tady je funkční další fenomén, který pozvedá lineární rovinu filtrování reality danou mozkovými hemisférami na vertikální, kde popudem je svoboda, vzdělání, informační tlak a vytváří se více rozměrné chápání všeho a kombinační existence, tedy nejdříve osobnostní a pak duševní formát. Tady pravidelně se na tom to blogu, objevují zástupci těchto fází, zvláště té středové, kde je náboženství a Bůh, jsou v tom to stavu vnímání reality, kterou si stvořila a která je ovládá, tak že nejsou schopni to vnímat jak si z nadhledu a odstupu, to jde až v momentě tzv. odpojení od tohoto programu Matrixu kde se tvoří nadvědomí. Pravá mozková hemisféra, kde je cit pro celek a vnímání celistvosti, tedy vlastně jen povrchu, tak zde je cit pro lásku, duchovnost, kreativitu, rodinu, sociálnost, ekologii, přírodu, planetu, a to ještě vertikálně tak jako u levá m.h. formují pohlavní hormony, osobnost a duševní vícerozměrné vnímání. Navíc zde je silná aktivita tzv. hormonálního ženského cyklu, kde velký zlom nastal v podobě hormonální antikoncepce, je zde tzv. sklon k hysterismu.

0 0
možnosti

Ženské duchovno je tedy o celku a lásce, emocích, ochraně a péči, jsou to léčitelky, vědmy, zástupci zde na blogu píšou o lásce, emocích, přírodě, planetě, entitách ...

Navíc po 2. světové válce kde mnoho mužů padlo ve válce a nastal rozpad generačních rodin v žití v páru a dnes samoživitelé, přišla doba feminizace školství, sociální oblasti společnosti a vstupem do EU, řízená defektivita v podobě pozitivní diskriminace, určité kvorům žen v politických a manažerských funkcích, tak že máme vlastně dnes vrchol určité epochy, jež počala koncem 19. století, to jak svět a společnost vnímá a řídí pravá mozková hemisféra, což je důležité k další evoluci, pochopení její přednosti a problematičnosti.

Nejvíce je to v západní Evropě, kde tento fenomén zesiluje tzv. oslabení formování osobnosti tvrdou realitou, u obou pohlaví, kde se aktivuje vnímání reality. Zde se žije v umělých světech různých institucí a následně se to promítá do výchovy dětí a vývoje společnosti. Zde je problém, kde u pravé m.h. chybí cit pro realitu, tak že vznikají vývojové excesy, jako je multikulturalismus, autocenzura, revize minulosti, x pohlaví ... a ještě více se to prohlubuje tím, jak ve společnosti chybí zdravý vliv levé m.h., otcovský princip. Je zde tah na výchovu potomků, jež mají vše tzv. nadosah a nemusí o nic tvrdě usilovat a vytvářejí se neustále nějaké vzdělávací koncepce a společnost je upřena na mladé generace. Výsledkem je solitérství, společnost nemá lidi do základních funkcí společnosti, to co vzniká je stále více zatěžováno různým humanistickým marasmem, rozpadá se politický systém, vzestup mají bulvární media a manipulátoři a zadlužení společnosti, mladí mají problém s dospělostí a tvrdou realitou v níž žijeme což se opět sanuje ekonomicky.

0 0
možnosti
Foto

Co se týče hmoty a energie lidských myšlenek: Ty lze už teď přibližně změřit i zvážit. Rozhodně nejsou nehmotné ani jemnohmotné, ale ani nějak zázračně velehmotné a veleenergetické. Jsou dány hmotou mozkové tkáně a energií chemických a elektrických signálů v ní. Jedná se o energetický tok v řádu jednotek až desítek wattů a hmotnost cca 1-1,5 kg na jednotlivce. Tedy i v počtu miliard lidí něco velice zanedbatelného ve srovnání s hmotami a energiemi Vesmíru.

Temná hmota a energie, jak označujeme prozatím málo prozkoumané (a přitom velmi "řídké") fenomény, tedy musí být něco jiného.

2 0
možnosti

"Úžasně" pomotané páté přes deváté.

6 0
možnosti

to mají všichni ti zvěstovatelé společné, čím víc slov, tím víc adidas

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS