Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně nikdo neožebračuje a neznám nikoho, kdo by se cítil ožebračen.RvRv

1 0
možnosti

On se s tím ani nikdo nechlubí.

1 0
možnosti
Foto

Jj, revolucionáři nevyhynuli;-D

2 0
možnosti

Třetí světová už probíhá, Putin opakovaně hrozí celému Západu jadernými zbraněmi a je schopen vyvolat "nehodu" v ukrajinských jaderných elektrárnách, jeho lidé dokonce schválně zveřejnili, že by radiace zasáhla mj. i střední Evropu (to, že by zasáhla i část Ruska, jim je jedno). Každý z nás si musí odpovědět, zda radši zemře, než by se shrbil pod kremelským diktátorským (či obdobným čínským aj.) režimem. Ukrajině je třeba dál pomáhat, od ruské energetiky je nutné se odpoutat. Podle vzoru Skandinávie, SRN, Švýcarska aj. bych posílila obnovitelné zdroje - jsou levnější i bezpečnější.

4 0
možnosti
Foto

J41a60n 55Š69i12k

26. 9. 2022 10:46

Odzbrojením máte patrně na mysli hlavně tu zásilku tanků, kterou jste zahlédla v televizi. Uklidním vás. Ty tanky mají v současné moderní válce obdobnou hodnotu, jako tanky z druhé světové, které stojí na památnících. I do těch stačí nalít naftu a rozjedou se. Nutno dodat, že investice státu do armády vzrostly za vlády ANO, za předchozích vlád byly tragické. Takže jo, do armády teď budou muset jít velké peníze, aby se dohnala ztráta z těch předchozích let. Jinak jsem rád, že zde máme dalšího příznivce armádních investic, a je dobře, že taky chcete aby Česká republika co nejdříve splnila závazek, který dala NATO, t.j. 2% z HDP do modernizaci výzbroje :-) Hezký den

3 0
možnosti

„...vláda Petra Fialy...krok za krokem zatahuje Českou republiku do války s Ruskou federací...KOMPLETNĚ odzbrojila...“

"...až vláda vyhlásí Stav ohrožení státu, nebo Válečný stav...."

"...zkorumpované vlády..."

"...teď už ale nesmíme čekat ani minutu..."

"...Národe český, povstaň a braň se zlovůli mocných...Musíme do ulic a všichni..."

"TEĎ musíme zakročit"

"Tu musíme opět pozdvihnout a jít proti zlovůli, kterou nám svírají hrdla a pokud je necháme, tak nás zardousí."

"Odborníci budou 28. září 2022 na Václaváku..."

Můj osobní tip: členství v "rodné" straně", "alternativní" weby, řetězové emaily, anebo zvláštní, velmi silný matroš.

12 0
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že choť paní autorky je kulturista. ;-D

1 0
možnosti

Nezoufejte, řešení existuje vždy. Nechte se dotovat a něco zašmelte. Můžete se i v klidu přiznat. Získáte 30% podporu, lítost, že jste politická oběť. Vstup do Senátu není vyloučen. Měla by jste slušné prachy, imunitu a v kolektivu by jste byla oblíbená! Pokud by to nevyšlo? Nic se neděje. Neznámý koncern neznámého majitele je mocný. Ten nezapomíná, i složky si vede. Tam by jste byla zapsána dobře. Odměna za dobře odvedenou práci - by Vás neminula :-)

5 1
možnosti

Virus Babiš opět v akci.... Síkela upravuje zastropování podle voleb, Czernin v klidu pobírá dotace atd atd. ale pan Buček má jedno stálé neměnné téma - za všechno zlo může Babiš....

1 7
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik