Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Krok #5: Transparentní online účetnictví v real time

Technicky ani jinak by jistě nebyl problém vytvořit online registr, v němž by byly zaznamenávány veškeré bankovní operace politiků a jiných státních činitelů překračující třeba pět tisíc korun (v lokální politice bych začínal už někde u pětistovky). Bankovní převody, samozřejmě včetně náležitých informací, by se na stránce zobrazovaly během několika málo minut a na tento systém by bylo velmi ostře dohlíženo. Žádné kecy, žádné výmluvy, žádné výjimky. V čem je problém?"

https://paveljerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756129

1 0
možnosti

Pane Jerabku. Dokud vlada a premier obvzlast bude mit v rukou VSECHNY penize statu (bez kontroly) nemohu usoudit zda vas navrh bude pracovat.

V prvni rade vlada MUSI na projekt zadat penize a to Snemovnu a potom Senat. Cena projektu, je-li dohodnuta a schvalena, MUSI podle procesu "Checks and Balances" (kontrola a balanc), byt podepsana jinym vladnim cininitelem s funkci ve stejne vysi nebo vyssi, nez originalni icinitel uzavirajici dohodu. To je garantor uspechu.To je cesta PRED spustenim projektu.

Jako kazda soukroma firma, tak i zadana prace na projektu statu, vyzaduje podepsane ucty za kazdou praci, za kazdou pomoc. Soukromnik kvuli danim a cinitel statu pro tranparentni ucetnictvi vladnouci politicke sily.

Audit (kontrola penez v projektu) je odevzdana sekci Snemovny nebo Senatu. Zde muze byt pouzita prace banky, kdyz je cena projektu jako pujcka. Detaily zde nejsou, jen dulezite body transformace.

Bezne vydaje cinitelu musi byt vykazano s operacnich penez Ty jsou urceny rocne a limit jste presne urcil, pane Jerabku

Pracoval jsem jako vedouci dilny s operacni sumou penez $2,200 000 pro jeden rok. Obnos vyssi nez $1000 byl limit, ktery jsem mohl pouzit, Vyssi byla investice a musela byt zanesena na vyssi cinitele podniku, kteri rozhodovaly o investicnich penezich.

Co jsem popsal je proces, ktery CR nezna. Vladni vydaje z penez statu nikdo nekontroleje (nebo vice mene benevolentne). (Senat a prezident)

Je videt z vasi poznamky, ze mame oba zajem o lepsi vedeni statu

0 0
možnosti

Ano,je to takové biblické. André je bůh. Taky obětoval syna svého - aby se nám lépe žilo. Dostave se ke kapli - obytňáku. Prozříš, uslyšíš slovo svaté. Získáš znamení - nálepku. Přej mu a bude ti přáno. K dispozici jsou rovněž vzácné svitky. Jak blouznil,když nemohl spát. Věř mu bezvěrče! Pomni, zkušený a školený archivář. Vlastní plný archiv ! ... :-)

6 0
možnosti
Foto

J21o13s77e24f 22B62á65r36t44a

21. 9. 2022 15:18

Vám už fakt hrabe.

4 2
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik