Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já sice chápu myšlenku, že lidi raději vidí, že za jejich blbé životy může někdo jiný (bohatí, zednáři, Soros, ještírci, Kalousek, satan), než aby si sebekritucky přiznali že za to mohou sami, případně hloupost těch obyčejných lidí kolem.

Ale to taky automaticky neznamená, že mají pravdu.

0 0
možnosti
Foto

On je to jen krycí manévr. Někdo se chce zbavit Vás, a tak to zamaskuje likvidací celého národa. Celkem se mu nedivím. ;-DRv

0 0
možnosti
Foto

J73a62n 26Š62i87k

8. 8. 2022 17:33

Jestli jsou vlády zdegenerované, tak zdegenerovaní jsou i jejich voliči, kteří je volí ve volbách. Máme jenom to, co si zasloužíme. Nic míň, ale ani nic víc.

3 0
možnosti

To máte jistě pravdu. Jenže z bandy psychopatů s přebujelým egem nic jiného vybrat prostě nelze. Jediné pozitivum je, že teď se vždy po nějaké době aspoň střídají :-).

0 0
možnosti

J86a69n 31M33a33r64e89k

8. 8. 2022 15:48

Co jste si zvolili, to máte.

1 0
možnosti

J18o74s97e95f 46N72i41k67l

8. 8. 2022 14:50

R^Jinak váš blog bude chápat inteligentní námezdná pracovní síla, jinak rentiér, jinak podnikatel, který těží i z dnešní inflace, majitelé bytových bloků, nebo (možná i zkorumpovaný) politik...máš chléb a hry, tak nepřemýšlej a bav se...dovést národ nikoliv do záhuby, ale do náruče EU, což může být vlastně totéž, likvidace národních států bez jediného výstřelu...

2 1
možnosti
Foto

Teď jsem duševně rozpolcený, jako telesně vzadu.8-o

Pokud jste to myslela vážně, tak je to velká sranda a pokud jako srandu, tak je to docela povedené.

Film anoncovaný v úvodu je totiž natočen jako sci-fi komedie, byť poukazující na moderní nešvary. O jeho trezorovitosti jsem nic nenašel, zřejmě je to fake jako PR.

Pak ještě nechápu text: "Proč trpíme dokola se opakující model vlády zdegenerovaných jedinců....". Vždyť nám nikdo nic nevnucuje, žádné modely, nikdo zhůry. To přece my, přímí kon zumenti takový modelů, si je vybíráme a volíme, zcela svobodně!!! Žádná vyšší moc nám je se neimplantuje a nemáme povinnost je přijímat. My jsme přece zcel svobodní, soběstační, rozumní a moudří. A proto si to nejhorší zvolíme sami a to zcela dobrovolně.

4 0
možnosti

Teda já mám dneska den. Co si přečtu, to nechápu...

8 0
možnosti
Foto

Mám to dost podobné, připadám si jako blb ......

2 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik