Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejpozději v září si možná začnou mnohé obecní, městské a krajské úřady kontrolovat, zda mají ve všech patrech vyšších než je 1. poschodí v oknech svých kanceláří zvenku mříže?? Aby tak čistě náhodou nemohli naštvaní občané třeba v listopadu /kterým nebude doma fungovat dálkové topení a dodávka TUV - teplé užitkové vody/ provádět všem odpovědným úředníkům něco, čemu se podle naučného slovníku říká "defenestrace". ;-)

0 0
možnosti
JP

J58a23n 70P33a78v73l95í14k

17. 6. 2022 20:31

Paní je zcela negramotná, pokud jde o věci veřejné, což je předmětem politiky. A jestli někdo píše o něčem, v čem se ani trochu nevyzná, dopadne to takto.

1 1
možnosti
Foto

Tak ono na podzim bude kricet vic lidi.Nejdele v lednu, pokud se nic nestane. Vlada se musi probudit. Nejsme ve Venezuele. Pani krici zcela vhodne.

0 1
možnosti
JL

Vazena pani Bohumilo Truhlářová. Ve svem clanku jste uznala a take vyslovila, ze volby by mely najit odborniky, kteri mohou neco pro republiku udelat.

Jenze, vazena pani, vy volite strany, tedy bublinu a nemate poneti,jake poslance jste zvolila. Prikladne, v nedaleke minulosti jsme mely 4 ministry dopravy v jednom roce. To se nezminuji o ministra zdravotnitstvi. TI, kteri nemaji ministerske kreslo, jsou zasiti ve Snemovne a jen hlasuji podle toho, zda jsou v koalici ci nikoliv

Prima demokracie dava volicum si vybrat cloveka s moznosti pred volbou, poznat jeho charakter, znalost a hlavne chut pracovat na ukolech statu a ne jenom pro penize. Jedina velka zmena? Kazdy dosazeny cinitel do organizace statu (tedy i ministr), musi projit senatnim vyborem ktery urci vse nutne a potom cely Senat ho schvali ci nikoliv. Je to stejne jako navrzeny soudce do Ustavniho soudu.

Defenestrace je ukon ve state, ktery nema moznost odvolani (podle Ustavy) cinitele ci zvoleneho politika. Cesi jsou tim znali.

0 0
možnosti
Foto

Stejne tak jako ministr zahranici nemuze byt imbecil, ktery nezna zajmy ruznych statu, jako ministr zdravotnictvi nemuze byt nekdo, kdo nezna situaci v nemocnicich, nemuze byt ani ministriny obrany vybirana jen proto, ze je nekompetentni a lobbysti si mohou delat co chteji. Ministr prumyslu by zase mrl vedet, jak zajistit energie, kdyz uz to zvladli vsechny zeme okolo lepe nez my. A kdyz uz jsou utopisticky neznali, meli by si 1)najmout odborniky a 2)neutapet se v adoraci EU, jejiz staty na nas vydelavaji.

Premier musi mit v dnesni dobe koule, jinak nas boj o zdroje a penize znici.

2 1
možnosti
AM

A23d38a21m 77M46a12l67ý

17. 6. 2022 14:30

Politiky potřebujeme.

Měníme je při volbách.

1 0
možnosti
Foto

Appel na to, aby se probrali vcas je treba. Uz i Slovensko a Polsko jsou na tom vyrazne lepe. My jsme si politiky zvolili a my je platime. Jsou tu pro nas. Cim dele jim to dojde, tim hure pro ne i pro nas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik