Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tamti "nahoře" by si měli zejména přísně a odpovědně hlídat, zda mají ve svých kancelářích ve vyšších patrech budov zašroubované rámy oken, aby nešly otevřít a pokud je otevřít lze, zda ta okna mají zvenku pevné mříže. Aby totiž ani žádnou náhodou nemohlo dojít ke tragickému naplnění významu slova "defenestrace". ;-)

1 0
možnosti
Foto

Covid se šíří aerosolem víc než kapénkou., která má větší rozměr a tím pádem kratší dosah.

0 0
možnosti
Foto

Soud neposuzoval opodstatněnost vládních příkazů. Nesoudil, zda bylo nošení roušek prospěšné, ale z pohledu paragrafů posoudil, zda k takovým rozhodnutím měla vláda právo. Myslící jedinci by takové příkazy nepotřebovali. Došlo by jim, že rouška na ústech částečně brání aerosolu z úst nakaženého dostat se do těla lidí v jejich okolí a z ohleduplnosti k jiným a zájmu o své zdraví, by je i tak nosili.

4 3
možnosti
Foto

Covid se šíří kapénkou a ne aerosolem. Dnes se už ví, že rouška byla k prdu. Šíření covidu nezabránila.

3 2
možnosti

"Vojtěch obdržel skvělý post velvyslance..."

Ano, to je přesné - OBDRŽEL.. Trafiku.

Protože kariérní diplomacie má svá pravidla: vystudovaná příslušná(!) VŠ, začátek na MZV, nejprve jako nějaký referent, pak jako třeba vedoucí úseku, poté stáž "podržtašky" na nějakém malém velvyslanectví v nějaké méně významnější zemi, následně vedoucí něčeho či zástupce tamtéž, a až poté významnější posty na některém významnějším velvyslanectví, korunované zástupcem velvyslance a poté samotný post velvyslance.

4 3
možnosti

A co jeho nadřízený Lipavský? To je ukázka kariérních pravidel pro ministra zahraničních věcí!

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik