Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Covid možná vznikl při výrobě biologických zbraní. Po světě jsou přísně utajené laboratoře, kde se vyvíjí kde co. V tomto případě se prý zkoušelo, co by udělal virus lidský s virem netopýra, kdyby se náhodou spojili...

Co se týká války na Ukrajině... Europoslankyně za Ukrajinu (!) popisuje zvěrstva a věznění páchaných Ukrajinskou stranou.

Řešíme roušky, místo abychom se primárně ptali, proč takové laboratoře existují.

Děláme na Putina dlouhý nos a posouváme NATO k hranicím Ruska, ačkoliv dobře víme, že Putin je psychopat, který se nemusí zastavit před ničím. Hrajeme si na green deal a výsledek bude, že Země může být zničena úplně.

2 5
možnosti
Foto

Europoslankyně za Ukrajinu. Můžete dát její jméno a odkaz, kde jste tohle četla. Velmi rád bych to četl. Používáte to co je v ruském Aronetu. Výzkumy s bakteriemi jsou na celém světě zakázané a pouze Čína se k tomu zákazu nepřipojila.

1 0
možnosti
Foto

Aronet nečtu. S vyjímkou odkazu v článku p. Trčálka. :)

V SPD nejsem. Jo, psala jsem proti migraci, proti vakcínám a ted proti válečnému šílenství. Jenže tím pádem jsem postupně fašista, sobecký antivaxer a ted proputinovský žoldák. Protože vždy jsem byla proti propagandě a mainstreamu. Kdo nepřemýšlí, ten nálepkuje. Jestli vy raději obětujete 40 mil.civilistů, než abyste navrhoval jednání ve smyslu nerozšiřování NATO výměnou za stažení Ruska, tak se ředíte mezi ten mainstream. Putina odsuzuji, aby bylo jasno. Ale viním USA za přispění k válce.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/majdan-ukrajina-exposlankyne-rusko-spojene-staty.A190228_115336_zahranicni_fort

1 0
možnosti
Foto

Ano, někteří bývalí občané Ukrajiny (Luhansko, Doněcko) se přidali na ruskou stranu a jistě mají nějaká zvěrstva na svědomí.

Vy jakožto evidentní hlásná Putinova trouba byste měla zalézt a vyčkat, jak se situace vyvine.

Přijetí Ukrajiny do NATO bylo (bohužel) zamítnuto a Putin tam stejně vletěl. Takže takové ústupkaření je na nic, vit r. 1938/9.

A nějak nám vysvětlete, jak USA dokázaly k tak zločinnému kroku Putina přimět.Rv

0 0
možnosti
Foto

Ach jo. Takže když někdo kritizuje, že se neudělalo dost pro to, aby se válce s Putinem předešlo a naopak jsme se tvářili, že válka není problém a rozmístovali síly NATO, že jsme špatně odhadli Putina, tak je placen Kremlem.

Takže to napíšu tak, jak abyste mi dal plus: BOJ. BOJ. BOJ. Chci boj. Protože Putin je bezesporu vrat a je třeba ho odsoudit. Ukrajina si zaslouží vojenskou pomoc. S vrahem se nevyjednává. Je to jako s Hitlerem. Spokojen?

0 0
možnosti
Foto

Takže nikdo biologické zbraně nevyvíjí, protože je to zakázané. :-) Kromě toho, USA výzkumy ve Wuhanu financovala.:-)

0 0
možnosti
LS

Europoslakyne za Ukrajinu neexistuje, jelikož není vEU.

Širite lži.

3 0
možnosti
Foto

Exposlankyně. Moje chyba, ale nic to nemění na skutečnostech. Odkaz je výše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik