Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věty v nadpise jsou snad v rozporu?

0 0
možnosti

Ano, vakcína funguje. Zároveň ztrácí s časem účinnost. Objev roku. To muselo dát práce.

0 0
možnosti
Foto

Odpůrci vakcín (nebo genů?) se bojí genové terapie.

A to si představte, jak se musejí odpůrci jádra bát vyšetření jadernou tomografií alias jadernou magnetickou rezonancí . Nemocnice tu jadernost radějí tají a pro veřejnost nazývají metodu jen magnetickou rezonancí.

Výrobce vakcín nejspíš tahle úprava označení vakcín ještě nenapadla. :-P

0 0
možnosti

I17v68o 76B25o76u55š60e

23. 11. 2021 11:23

Evidentne vubec netusite, co mRNA je, jak se tvori a jakou funkci v bunkach zastava. Bablate o genove terapii a ignorujete, ze vase geny, tedy useky vasi DNA, daleko vic ovlivni virus. V podstate se vam tam vmackne a pak vyuzije vas vlastni mechanismus, aby se rozmnozil.

0 0
možnosti

Kolegyně v práci, po dvou tečkach neustále marodí a poslední diagnóza, streptokok. Že by oslabená imunita? Že by další dezinformace byla pravdivá?

0 0
možnosti

No já po vakcíně upadl na chodníku, zakopl jsem, což se mi před tím nikdy nestalo...že by vakcína? změna DNA? ovlivnění 5G sítěmi?

0 1
možnosti
Foto

P53e65t49r 31B40u52r27i85a93n

23. 11. 2021 10:24

Šéf společnosti Bayer Stefan Oelrich řekl, že z přezkoumání vlastních možností firmy vyplynulo, že disponuje „požadovanými schopnostmi a možnostmi“ vyrábět očkovací látku na bázi mRNA (mediátorových RNA) od firmy CureVac. Příští rok chce Bayer vyrobit 160 milionů dávek, v dalším roce ještě více. S výrobou se možná začne ještě na konci tohoto roku.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/farmaceuticky-gigant-bayer-chce-vyrabet-vakcinu-od-firmy-curevac.A210201_135058_firmy-trhy_lihla

0 0
možnosti

Vakcína funguje, vakcína ztrácí účinnost, je vhodné nechat se přeočkovat.

Kde je problém?

Reaguji jen na titulek, dále jsem nečetl.

1 0
možnosti

.... R^! A třikrát podtržená karma!

0 0
možnosti

mRNA vakcíny se lidé bojí, protože jsou jednoduše hloupí...to je ten průměrný občan/volič, jak jej definoval onehdy Zeman...

Proč myslíte, že ve zdravotnictví se Magnetické Rezonanci říká magnetická rezonance (MR) a v chemii se ten samý přístroj jmenuje správně Nukleární Magnetická Rezonance (NMR)...protože lidé jsou hloupí a báli se slova nukleární, i když to s radioaktivitou ani atomovkou nemá nic společného....

1 0
možnosti

Právě jste hodil hrách na zeď. Protože Lubomír Volný říkal.... Ve Sputniku se psalo...

Smiřte se s tím, že s tímhle nelze nic dělat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik