Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ježiš:))) udělejte Slovákům radost a nepište Hornát...

No...a teď jsem se odsud vrátila. Takže kontroly všeho, automaticky chtít doložit, kamkoli jsme otevřeli dveře. Velmi vážně to berou. Blbé bojovníky za svobodu z tenat středověkého a totalitního otroctví tam jistě naleznete též, ale já celkově ukázkově zodpovědný přísný přístup Slováků oceňuji:)

0 0
možnosti
Foto

R^ Děkuji za upozornění, co se děje na Slovensku, resp. i jinde. Karma.

Já tedy rozhodně pro argumentační přestřelku, po níž bychom se konečně dozvěděli o nežádoucích účincích vakcín a jejich pravděpodobnosti/četnosti jsem. Pokud kdokoliv záměrně zatajuje veřejnosti informace a předvádí jednostrannou masáž, měl by být mediálně mrtvý.... (co na to trestní zákoník, to se ukáže právě u Haagu) ;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Vy chcete umravňovat jakési mafiány? Zrovna Vy? ;-D

Nebo je dokonce střílet?

§ 364Podněcování k trestnému činu

Kdo veřejně podněcuje k trestnému činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst i tu druhou větu nadpisu.

2 0
možnosti

Na Spravy.pravda.sk je rozhovor se zástupcem právní stížnosti do Haagu, prý se již připojili i právníci z UK, Francie a dokonce z ČR. Dále mají zájem se zapojit zástupci z dalších 9 zemí. Navrhovatelé soudního řízení mají k dispozici odbor. posudky na závažné nežádoucí účinky vakcín, vč. zahranič. expertů, jeden má být nositelem Nobelovy ceny.

2 0
možnosti

Panu Šimkovi: To byste se měl jako lékař zasadit o právní uznání protilátek lidí, kteří jsou již z nákazy uzdraveni a nepotřebují žádné očkování (např. přednostka výzkum. centra 2. LF).

1 0
možnosti

Pokud vím, slovenská vláda před časem omezila výrazně práva občanů, pokud se nedostaví na masové plošné testování bezpříznakových - akce co do ochrany zdraví nepřinesla žádný užitek, ale zato pošlapala základní práva občanů. Nyní slovenská vláda připustila, aby se setkání s papežem směli účastnit jen očkovaní věřící, to už je fakt hrůza.

3 0
možnosti
Foto

Už si beru fix a jdu kreslit, jak někdo šlape práva;-D

0 0
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Bral jsem to od Slováků úkorně, když nám vzali Tatry, Slovenský ráj, hory a řeky, ale chápu je. Jejich historický vývoj byl odlišný.

Ale jako celoživotní praktický lékař v.v. se musím ohradit vůči Vašim názorům na řešení pandemie. Podlehla jste, jako mnozí Slováci i lidé u nás, ruské rozvracečské, desinformační kampani ruské hybridní války. Do nedávna jsme byli všichni vděční za objevy očkování se záchranou mnoha životů dětí i dospělých. Najednou se stavíme proti vědě, proti novým vědeckým objevům, proti ochraně zdraví, proti stabilizaci společnosti, proti očkování.

Uvědomujete si to, jak se prohřešujete na naší společnosti? Vy chcete již natrvalo nosit roušky nebo respirátory? Já ne! Já chci být svobodným občanem! A to budu moci až po vyrovnání vztahu mezi koronavirem a společností dostatečnou přítomností protilátek ve společnosti, jako je tomu u chřipky!

:-)

1 6
možnosti
Foto

8-oCo má s tímhle Rusko společnýho???

4 1
možnosti

pochopil tohle někdo?

Smatlat vodáctví,genocidu,covid,mafiány a haag do jednoho článku bez hlavy a paty je totiž docela umění...

Jo a to rogalo na konec...

14 1
možnosti

Od doby, kdy útočila na neexistujícího knížete Šternberga (16.2.), autorka ještě pokročila....

3 0
možnosti

presne tak. a neni to tak dlouho, co na techto strankach dostaval babis za uše, ze je tak neschopnej, ze ani neumi sehnat vakcine a zaridit ockovani, kdyz jine zeme uz vesele ockuji.R^

3 0
možnosti

P98e38t91r 70D78r44a82p90a23l

31. 8. 2021 11:09

to už je snad diagnoza

14 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik