Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to mě rozsekalo, jsem si přibližně stejně stará, to ráno si také pamatuji včetně rodičů vyděšených u rádia, ale dámo hoďte se do klidu, mezitím uběhlo moc leta a já rozum pobrala, takže v NATO vidím stejné nebezpečí jako kdysi ve Varšavské smlouvě, jak to že "vítězové" studené války tuto organizaci nezrušili jako se rozpustil ten druhý vojenský pakt, jak to, že slíbili Gorbačovovi, že se NATO nepřiblíží i ruským hranicím a děje se tak? Jak to, že Američané se chystali postavit na Krymu vojenskou základnu, aby ovládli Černé moře, zabránil jim v tom chytře právě Putin, kterého si vážím jako jednoho z mála státníků a ne zkorumpovaných politiků. Copak nevíte, že NATO je jen nástrojem americké politiky, nevidíte ty výsledky jejich "vývozu demokracie" našimi mírovými zbraněmi, teď zrovna v Afghanistánu!! Probuďte se!

3 4
možnosti

Jako kdyby to napsala redaktorka Rudého práva. Jen tak na okraj - rozšíření NATO o státy bývalého sovětského bloku bylo především jejich přáním a jejich zájmem. Nikdo je nenutil "vstúpit". A dobře udělaly. Jinak by možná některé dopadly jako Ukrajina.:-/

2 4
možnosti

Rok 1968 nikdo nepopírá, nicméně nikdy by mě nenapadlo, že dospělá osoba může dneska napsat takto hloupý osobní výkřik. To bych čekal tak max. od Flašky nebo Zieglera.

8 2
možnosti
Foto

J68o70s11e94f 63B92á33r59t32a

25. 8. 2021 22:48

Paní Truhlářová, zkuste napsat blog na téma: Pokud by nebyla Mnichovská dohoda a 15. březen 1939, došlo by k okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968?

9 0
možnosti

M17i35l59a41n 53K17e93s74l

25. 8. 2021 22:06

V NATO musíme být proto,aby nás nenapadlo Německo a Polsko,jak již to udělali dvakrát a ne Rusko.Pro Rusy jsme něco jako blecha pro slona.Ten také nepronásleduje blechu ,když jej štípne.Rusi na nás hodili kakáč a neberou nás vážně.Splanýrovali by nás jen v rámci NATO a ne jako samostatné Česko.Rakousko a Švýcarsko nebudují branou moc proti útoku Ruska,ale jako obranu proti teroristům.Nakupovat zbraně použitelné proti teroristům a ne houfnice s dostřelem 40 km.Nakupovat vrtulníky a ne tryskáče hlídkující nad Islandem nebo pobaltím.

2 2
možnosti

!! Od půlnoci Rusáci přistávali se svými tanky v Ruzyni. To jsem netušil. A proto jsem nadával na ty pitomce, co nacvičují nálet na město v noci. Taxikáři řvali v ulicích celou noc svými klaxony. Pak přišel táta: Rusáci nás obsadili! A do rána jsme poslouchali rozhlas. Ještě svobodný rozhlas s Kamilou Moučkovou. Pak se vrátil Dubček zmlácený z Moskvy se svojí kapitulací a nastala normalizace vedená zhoubným Gustávem Husákem... !!

7 1
možnosti

Jen pro přesnost: obsadili nás Poláci, Maďaři. Němci, Bulhaři a všechny národnosti bývalého Sovětského svazu. Ti všichni nám poskytli "spřátelenou" pomoc. A pokud viníte Rusy tak musíte stejně vinit Ukrajince a všechny ostatní. Jejich zástupci byli v komunistickém vedení SSSR a odsouhlasili tuto invazi. Nemalou roli v tom hráli i představitelé dalších států.které tento zásah tvrdě požadovali.

Jinak máte bujnou fantazii, v Moskvě ty naše komanče nemlátili.

A čistě náhodou , nepůsobila Kamila Moučková v televizi? Také jsem tu noc ve stráži poslouchal radio a nepamuji si že by tam vystupovala, ale měl jsem jiné starosti - v duchu jsem se připravoval na válku.

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Ano, máme výročí, kdy nás tu Rusáci masakrovali.

Dnes jsme pod záštitou Evropské unie a NATO, aby se přepadení Rusáky nemohlo opakovat. Přesto máme plnou zemi hlupáků, kteří chtějí vystoupit z NATO i Evropské unie! O koho jde? Jde o komunisty s Vojtěchem Filipem, o mnohem horší SPD s Tomio Okamurou, Volný blok, nerozumné Rozumné a řadu dalších!

:-)

5 5
možnosti

J49a63n 78M21a92r16e60k

25. 8. 2021 16:26

NATO je jistě dobrá myšlenka, je dobré být členem, ale paní blogařko věříte, že kdyby byla naše země napadena kýmkoliv, že by NATO zasáhlo? Ani náhodou. Vzpoměnme jen na rok 1939 ty smlouvy!! Křídla míru...Francie a SSSR..a jak to dopadlo?

9 4
možnosti

Jenze to nebylo zadne NATO, ale jakesi podivne smlouvy ktere uzavrel Edward Benes.

3 3
možnosti

J76a43n 49A24b73r43t

25. 8. 2021 14:18

V roce 1967 by si SSSR u nás ani neškrtnul bez podpory Polska, NDR a Maďarska. Stále přeceňujeme význam ČR v celosvětovém měřítku. Z hlediska zeměpisného lze očekávat napadení vlastní země pouze ze strany sousedů a to nám nehrozí. Nebo se domníváte, že pobaltské státy, Polsko, Slovensko by nechali beztrestně pochodovat ruskou armádu aby zabrala ČR?

2 3
možnosti
Foto

PROPAGANDA FUNGUJE STÁLE. ZA KOM JÍ OVŠEM PODLEHL MÁLOKDO, TEDY OPROTI DNEŠKU;-)

5 1
možnosti

Už jen ten nadpis je jasnou známkou totalitního nálepkovacího myšlení ve stylu: "Kdo nejde s námi, je proti nám."; Kdo s námi nesouhlasí, je rozvraceč, potížista, dezinformátor, konspirátor, idiot, hlupák....."; "Kdo nevidí věci černobíle, je čísi agent."; Kdo má výhrady k náhubkům a tzv. vakcínám, je bezohledný sobec...."; atd., atd., atd.

No, asi si nic jiného než totalitu nezasloužíme - je totiž hluboko v nás, ale mnoho lidí si to odmítá připustit.

Závěr: Kdo nedokáže vidět podstatu a pojmenovat věci pravými jmény, je odsouzen k životu ve lži.Tak to prostě je.

16 3
možnosti

I71v84o 90B93o47u14š32e

25. 8. 2021 14:12

Vsak ano, pravymi jmeny - prorusaci, komunisti, hlupaci.

8 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik