Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Prosil bych upřesnění o pálení těch bylinářek. O tom jsem v dějepise nikdy neslyšel. Jinak za přípravu bylinných jedů by asi nějaký trest zasloužila, dnešní vrahůmmilá společnost by jí dala jen 12 let?

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že pokud On přišel a viděl, musel se otočit a v hrůze zmizet v dálavách. :-)

1 0
možnosti
JL

Nedávno jdu kolem kostelíka a vycházejí z něj nějací občané (svatba), a po chvíli vyleze pan farář, kropí všechno, co se vyskytuje, (mě vynechal, protože hned poznal, že za to nestojím), a pokračoval dál do ulice. Ohlédl jsem se, kam jde, farář před kostelem, toť neobvyklé. A ecce, hominem, on kropil, světil auťáky. No, byznys je byznys, svatý. Vypadalo to, že z toho má srandu. Tak aspoň že kněží mají smysl pro srandičky, to je povzbudivé.

0 0
možnosti
Foto

Nedávno na Hrubé Skále pokropil pan farář novou hasičskou stříkačku. Tam by to snad nějaký efekt mít mohlo. :-)

0 0
možnosti
LP

No je dost možné, že se Ježíš N. inkarnoval do Andreje B.R^

0 0
možnosti
Foto

Nemysle jste spíš Jidáše? ;-D

1 0
možnosti

"A vtipné by bylo, kdyby ON žil teď a přišel opět všem připomenout, jak to s pravdou mocných ve skutečnosti je."

Jj..to by bylo opravdu vtipné.. Ale možná byste se hodně podivila, kdyby vás vytahal za ucho řka:

"Bohumilo, Bohumilo ...Pánu Bohu z tebe není milo. Copak jsem neučil MILUJ BLIŽNÍHO SVÉHO? Copak jsem neučil NESUĎTE, ABYSTE NEBYLI SOUZENI.."? Kde se v tobě bere taková pýcha, Bohumilo?

Připomeň si slova mých apoštolů (Římanům 13):

Komu čest, tomu čest

1Každý ať se podřizuje vládnoucí moci. Veškerá moc je totiž od Boha, takže současné vlády jsou zřízeny od Boha. 2Kdo odmítá vládu, bouří se tedy proti Božímu zřízení; a vzbouřence čeká jistý trest. 3Vládcové přece nejsou postrachem pro ty, kdo konají dobro, ale zlo. Chceš se nebát vlády? Konej dobro, a vláda tě pochválí; 4je přece Božím služebníkem pro tvé dobro. Pácháš-li však zlo, boj se! Vláda netřímá meč nadarmo; je přece Božím služebníkem, jenž po zásluze trestá pachatele zla.

5Proto se musíme podřizovat – nejen kvůli hrozbě trestu, ale i kvůli svědomí. 6Proto také platíte daně – vždyť jsou to Boží služebníci a pilně se věnují své práci. 7Každému dávejte, co jste povinni: komu daň, tomu daň, komu clo, tomu clo, komu vážnost, tomu vážnost, komu čest, tomu čest.

Kaj se ze svých hříchů, Bohumilo!"

;-D

2 0
možnosti
AL

Jedna psyvhicky nemocná paní mi vytrvale píše, že Pán Ježíš přišel podruhé na svět 8.5.1984 a že jí denně přichází dát slovo na dobrou noc. Že by stejná diagnóza?

4 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik