Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J82a73n 48M54a42r73e64k

1. 8. 2021 16:12

Chtěl bych upozornit na dvě věci: Především hned na začátku píšete o církvi a jejich zlořádech. S tím slouhlasím. Leč, je nutné podotknout, že šlo o církev katolickou, neslyšel jsem na příklad, že by třeba církev Valdenských (také ve středověku) někoho upalovala či vymáhala odpustky..to jako jened příklad, mnoho lidí, kteří o křestanských církvích nevědí nic, ale jenom papouškují staré komunistické kecy pletou všechny cirkve dohromady.

Druhá věc: Ke konci blogu píšete, něco v tom smyslu...'pokud nepůjdeme do ulic atd atd'. Ale milá paní, to jste udělali před 31 lety, a ecce, z vašeho blogu cítím, že tam máte zase lháře. Tak proč jedny lháře smést a nastolit tam jiné? Ted mně asi nazvete fanatikem...ale Ježíš kdysi řekl: "Musíte se znovu zroditi" čili změnit se a pak bude dobře. Nadávat na církev a 'smetání' politiků vám nepomůže.

0 0
možnosti
JP

Hon na čarodějnice probíhal jak v katolických tak i protestantských zemích zejména v pozdním středověku a začátku novověku. A nebyla to jen záležitost církví, ale významně se na tom podílely také světské soudy.

1 0
možnosti
VB

Nejnovějším předvoleb. hitem ministra Vojtěcha je diskriminace otestovaných osob, jimž se nyní má redukovat možnost přístupu na různé akce: sice mají negativní výsledek testu na covid-19, ale organizátor akce jim může upřít právo vstupu s tím, že už je kapacita naplněna, zato očkovaným vstup nelze upřít, i kdyby kapacita praskala ve švech? Je to opět důvod k žalobě na MZ ČR. Každý výrobce vakcín je povinen ke svému produktu napsat, že "vakcína nechrání každého očkovaného". V USA za první letošní měsíce došlo k nakažení více než 10 000 očkovaných osob, z nichž 10 % muselo být léčeno v nemocnici a 2 % zemřela; 27 % očkovaných infikovaných nemělo příznaky, takže roznášeli infekci mezi lidmi.

1 1
možnosti
MB

Výrobci vakcín málo vydělávají, musí zdražit

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vakciny-pfizer-a-moderna-zdrazuji-vyrobci-letos-vydelaji-stovky-miliard-171106

Už neplatí to otřepané - Kdo není na netu, jako by nebyl...

Nové heslo - Kdo není očkovaný, jako by nebyl...

2 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik