Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mate tu na idnes sekci o lidech co na to umřeli. Nevím co víc chcete. Vymyšlené to není, těžký průběh fakt nechcete. A jesli i po těch skoro dvou letech vyplodite takovouhle kravinu, tak vám jen přeji ať se vám to svinstvo vyhne a dojdete rozumu odpovídajícímu vašemu věku.

2 3
možnosti
Foto

A kde je sekce lidí co umřeli na zástavu srdce, na embolie, na rakovinu, na chřipku atd. Tyhle hlouposti může vládě baštit už jen člověk mdlého rozumu.

0 0
možnosti
Foto

Před rokem jsme měli stejného ministra zdravotnictví, který se koncem srpna pokusil z dat vyvodit důsledky - tj. rozpoznal exponenciální charakteristiku křivky a chtěl začít s rouškami v MHD. A vrchní populista mu to zatrhl.

Zatímco loňské léto u nás bylo zcela bez restrikcí, v Itálii se roušky nosily.

Dost možná pan ministr nechce, aby se to celé zopakovalo.

Na Covid věřit nemusíte, stačí, když on věří na vás.

Závěr si udělejte sama, snad jen červnová data z USA: denně na Covid umírá kolem 300 lidí, z toho přes 99% neočkovaných. Očkováno tam je kolem 50% populace.

A druhá zpráva: v Izraeli zjistili, že účinnost u starších lidí poklesla, chtějí během 8 dní dát třetí dávku 1,5 miliónu občanů starších 60 let. Na pozadí jsou dva důvody: od jejich očkování uplynulo mnohem víc času, než u nás a účinnost očkování u starších lidí může být nižší.

9 1
možnosti
Foto

bububu. Honem zpátky do sklepa.

2 4
možnosti
TH

S Vaším blogem souhlas a karma. Můj názor je, že v tomto stavu společnosti to funguje, můj život váš problém a proti tomu můj život můj problém. Někdo namítne a uvede onemocnění rakovinou. Ano potkat to může každého, ale má se kvůli tomu zastavit svět? Bojíte se chřipky? Nechte se očkovat a noste respirátor, jediná rada ministra zdravotnictví. Podle jejich činů poznáte je!!

1 0
možnosti
PK

Dnešní mapa na seznamu (Evropa se barví do červena) moc perspektivně nevypadá....

4 0
možnosti
VB

Doporučuji posled. příspěvek blogera Cilicha: řekl to za nás mnohé - premiérovi a ministru zdravotnictví nejde o zdraví lidí, jen stále přemýšlejí, čím si vylepšit své PR. Když se podíváme na vlny pandemie v západ. zemích, tak my patříme k těm, které jich měly zbytečně víc - premiér chce, aby lidi zapomněli, že nás nemuselo umřít tolik. Ale jde na to opět nešťastně, mnozí z nás chtějí slušný právní stát, nikoli jakási nová normalizační léta: držet pusu a krok. Kolem 50 % populace na naočkovaná, k tomu nejméně další 3 mil. lidí uzdravených z covidu (podle nejslabších odhadů v západ. zemích) - strašení není na místě; opatrnost či ohleduplnost k těm, u nich vakcína nebude fungovat nebo kdo ještě covid neměl, to není styl v ČR.

0 0
možnosti
Foto

Politikům jde o PR podobně jako mnohým blogerům o karmu. Blogeři píšou, co chtějí čtenáři číst, politici říkají, co chtějí jejich voliči slyšet.

1 0
možnosti

M50a50r78t48i19n 48Š35u86l40c

31. 7. 2021 12:56

Na celém světě je to podobné... jeden opisuje od druhého .. a hlavně se snaží neudělat chybu...

Také to vnímám jako přehnanou hysterii se spoustou zbytečných nebo alespoň zpochybnitelných opatření.. Ale je jasné, že ten kdo má zodpovědnost za druhé pochopitelně bude opatrnější nežli by byl sám za sebe.. Jo, kdyby se něco podcenilo, byl by to daleko větší kravál..

4 0
možnosti
JL

Pandémie může těžko zuřit, když je 50% lidu naočkováno, ne? Narazil jsem na slogan - Jediné, co je bezpečné, je být očkován. - ČIli pandémie může zuřit u nás na 50%. Včera jsem jel vlakem a 2 slečny byly nahoře BEZ, pán proti ně pod nosem, pak nastoupila další slečna, ta měla respirátorem kryty všechny dýchací cesty a já zvolil zlatou střední: pod nosem, dýchám nosem....Lidi by měli sami posoudit, jak to chtějí. :-P

1 1
možnosti
LP

Ono to může být i tak, že zakrytá slečna má před zahraniční dovolenou a ty 2 odhalené už mají po ní.

0 0
možnosti
LP

Paní Truhlářová, nikdo se o nic nekalého nepokouší. Loni v létě se taky zdálo, že je po pandemii. A vzpomeňte na podzim. Nyní se představitelé státu bojí, aby se to zase neopakovalo. Navíc, když budou parlamentní volby. Nicméně opakuji ještě jednou: Mocní se nesnaží vám krást vaši svobodu. Snaží se o to, aby, neudělali fatální chybu, která by jim prohrála volby.;-)

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS