Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Morální a dokonce zdravotní újma za nespuštěné vleky, tak to je dobrá perlička, to jsem fakt ještě neslyšel. ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Věřte, že je mi Vojtěch ukradenější než včerejší poledne. Že je mi mimo aktivní občanský zájem i to, kdo komu teatrálně sebere "občanství"..trvalý pobyt. Vojtěch jistě neskáče z mostu. Ale vždycky mě budou fascinovat ti, co se zaštítí Komenským ...po 30leté práci v plamenech se nadechnul, nežehral a šel dál....Havlem, co věděl co a jak a stejně do věci šel a prostě seděl. Nikdy se sám nelitoval...atd. A Vaše vnoučata musela jen bobovat...neštěstí, nad něž není.. Doufám, že to nepřetočíme do pláče nad českými majiteli vleků, kteří dobrých třicet let nevědí, co si za služby v areálu říct. A mnoho lidí tak jejich ceny navedly raději k běžkám a...k bobování...Promiňte mi...

2 0
možnosti

Milá dámo. Ano, v Rakousku se lyžovalo. A víte proč? Protože tam nežijí Češi, ale Rakušané.

2 4
možnosti

Protože tam nevládne populistický Anofert.

5 3
možnosti
Foto

My přadleny z Nejdku odsuzujeme spolu se všemi občany ČSSR počínání disidentských výtržníků....... To mi připomněl text tohoto úředníka. Nechápu proč použil plurál a jakým právem si přisvojil pravomoc někomu zrušit trvalý pobyt.

11 2
možnosti

O dopisech rozhořčených dělníků asi víš hodně, že?

3 5
možnosti

Zase jeden úředník, který se zviditelnil:-(

5 1
možnosti

Kdyby to byl úředník, ale on je volený poslanec, jak má vypadat legislativa pokud tam exhibují osoby tohoto nadání....:-)

0 1
možnosti
Foto

Jinými slovy, v celém světě je plno hlupáků co si neumí poradit s covidem. A k tomu lyžování, v mládí jsme vleky neznali a i letos bez vleků jsem naučil tříletého vnuka lyžovat. A Když pustili vlek na Vaňkovém kopci, tak sám jezdil na kotvě i na Pomě a sjel s úsměvem celou sjezdovku.

3 0
možnosti

Ještě jste něco opomenul !

A jak by to řešili lyžaři před 200lety ? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Ano, anarchie. Bravo! Když se někdo chová jako mamlas, proč se nepřidat? Jak "maločeské".

Stydíme se za Včelnou? Proč jim nesebrat občanství?

A co takhle občanská válka?

Co bychom neudělali pro naše frustráty.....

3 0
možnosti

No, nezákonná rozhodnutí vydávalo ministerstvo vnitra s daleko horšími důsledky.

2 2
možnosti

Nevím, jak je to právnicky schůdné, ale gesta zástupce obce si vážím. Ještě stále dnes ministr Vojtěch škodí občanům: při mizivé míře infekce, při takřka nulovém počtu hospitalizací neumožňuje lidem normál. život bez povinného testování. Víte, co to znamená pro lidi z malých městeček a vesnic? Oni mají k možnosti testů 20 - 30 km daleko, takže jsou nyní vyloučeni z veškerého společen. života, nemohou na neděl. oběd s přáteli do restaurace, nemohou do kina, nemohou takřka nikam, jen sedět osaměle doma nebo si sednout do parku na lavičku (v horku či lijáku ani to nejde). A povinné testování jim vadí i kvůli schůzi bytového družstva či společenství vlastníků byt. jednotek - ti imobilní, dýchaviční apod. se těžko někam potáhnou kvůli testu. Je to hanebné zneužití moci.

7 7
možnosti

Copak lyžařské vleky, občané si mohli najít místa, kde si mohli normálně zalyžovat, vlekaři musejí myslet na to, že není každá sezóna stejně dobrá na výdělek. Ale MZ ČR zasáhlo do práv občanů daleko citelněji: všem zaměstnancům bez rozlišování jejich profese znemožnilo chodit do práce, pokud měli výhrady k nucenému testování (často nekvalitnímu, nespolehlivému), protože neměli příznaky nemoci a často neměli ani rizikovou práci s kontakty s lidmi. To si nedovolilo ani Rakousko, které z evropských zemí nejvíce testovalo bezpříznakové (mnohé země bezpříznakové vůbec netestovaly): vybralo jen několik profesí s užšími kontakty s lidmi, ale i v nich byly povoleny rozdíly podle charakteru práce, a když člověk neměl test, prostě nosil v práci respirátor, v Rakousku tedy existovaly alternativy, u nás žádná. Jde o to, že postupně všichni ministři zdravotnictví v ČR znemožnili lidem živit svou rodinu, vydali je napospas někdy neseriózním zaměstnavatelům (ti namísto lékaře rozhodovali, zda si člověk musí nechat projet nosohltan nebo zda postačí jen samotest).

3 4
možnosti

Adam Vojtěch není hloupý člověk, ale je chudák, když je ochoten sloužit oligarchovi v politice! Ten si s ním jen vytře anus! :-)

1 2
možnosti

P. Šimek:

Kdyby měl Vojtěch (a kdokoli) svědomí, nikdy by nesloužil zlu! On šel do Babisovy vlády zcela dobrovolně, a to 2x!

Proč ho tedy považujete za chudáka?

5 3
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik