Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dříve jsme měli šanci žít v přesvědčení, že jsme v láskyplné náruči Boží v životě i smrti. To bývala síla židovského národa, to bývala síla pro útrapy středověku, to je síla pro člověka spoléhajícího na Boha dodnes.

Dnes spousta lidí žije nerůznějšími strachy. Některých strachů zneužívají naši politici k úspěšnému ovládnutí společnosti.

Žádná solidní kartářka nesmí vyřknout, že přijdete o život! Proč? Protože v člověku existují síly, které většinou zatím nemáme zmapované. Stručně lze říci, že magicky sdělené informace člověk nevědomky musí splnit! To je racionálnímu člověku nepochopitelné, ale člověk spojený s přírodou to tak vždy vnímal! Ostatně na tom zjevně staví i odedávna platný axiom: Bůh jest! Axiomu "rovnoběžky se protínají v nekonečnu" věřit nemusíte, ale platnost tohoto axiomu nezrušíte.

:-)

0 0
možnosti
MN

Sloka z ryvolovky "Kamarád":

Kdo viděl nad hlavou jen hvězdy plát a svítit ohně v údolí kdo slyšel prudké letní bouře řvát ten ví, že dlouhá cesta nebolí Pro nás je vzteklej (silnej) blizzard sladká hudba a černý mraky výzvou k zápasu do očí když ti začne šlehat déšť na svět se smát a zas zpívat ti dovolí

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik