Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Nejsem příznivec Zemana. Jen nemám rád návraty do padesátých let, byť v obráceném gardu.

1 0
možnosti
Foto

USA napadly Irák, aniž by vyčkaly souhlasu Rady bezpečnosti. Příčinou byly zbraně hromadného ničení, které měl Irák vyvinout a vlastnit. Informaci měl předat údajný notorický lhář a Bush měl vědět o tom, že to není pravda. 461 tisíc obětí. 3.7. 1988 americký křižník sestřelil omylem letadlo Iran Air 655 - 290 obětí. USA to 8 let zapíraly a přiznaly to až když jim hrozilo odsouzeni od Mezinárodního soudu v Haagu. Pozůstalým vyplatily kompenzace, ale Iránu se neomluvily, přestože ten křižník narušil výsostné iránské vody a letadlo sestřelil v iránském vzdušném prostoru. Posádka křižníku byla vyznamenána stuhou za bojové nasazení a kapitán Řádem záslužné legie. Zdroj Irán - Irák Wikipedie.

0 7
možnosti
Foto

Výčtem nechci zlehčovat nebo popírat vinu Rusů na výbuchu muničního skladu. Mělo se to předat Mezinárodnímu soudnímu dvoru v Haagu a podle rozsudku konat.

1 3
možnosti
Foto

I55v52o 64C47i61l68i95c80h

22. 4. 2021 17:36

Ani snad nechci slyšet s čím Zeman přijde v tu neděli :-/

3 0
možnosti

To já jsem zvědavý! A věřím, že "jen blbec nemění svoje názory"! :-)

1 0
možnosti
VV

Ale Alois Jirasek nejen ze vylepsoval dejiny, on psal i o budoucnosti. A nejen to proti vsem, meli jsme tu pres 40 let i Temno, hradni pan nasazuje kdekomu psi hlavu, Bratrstvo, to ma kolem sebe, Stare povesti ceske, ty nam zde neustale vypravi, no a slucernou aby pohledal zrnko pravdy na jeho projevech.

4 0
možnosti

R^ Souhlas! :-) Plusování nefunguje! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik