Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sportem a životosprávou se dá určitě ovlivnit kvalita života, ale onkologické nemoci neovlivníte žádným sportem, ani životosprávou.

Rozhodující je, co má člověk dáno geneticky. Řada lidí, žijící a stravující se zdravě onemocněla rakovinou, naproti tomu jiní, kteří životosprávu nedrželi se dožili vysokého věku.

Co se týká onkolických onemocnění, tak bych na léčitele moc nedával. Léčitelé dokážou diagnostikovat a pomoci od některých potíží, ale mám obavu, že léčba rakoviny mezi ně nepatří.

3 2
možnosti
JF

J43a22r71d54a 95F46i40š18e57r

30. 3. 2019 16:13

...nic jsi nepochopil, jako obvykle..

2 0
možnosti
Foto

Tabák ani alkohol lidstvo nezačalo užívat nedávno ale po staletí...jestli ten dramatický nárůst rakoviny nebude spíš chemikáliemi v ovzduší a vodě, hnojivy a postřiky které v rámci zvýšení zisku výrobci cpou do rostlin a jatečných zvířat...teď se třeba zjistilo že Round up je vysoce karcinogenní a to není první produkt, u kterého se zjistily zhoubné účinky....nemluvě o stresu kterému jsme vystaveni a těžko se bránit...ale je fakt že s tím nikotinem a alkoholem mají politici alespoň argument proč zdražovat než hovořit o skutečných příčinách

4 2
možnosti
Foto

Šťastná to žena! Působíte tak vševědoucně. Raději bych se nerouhala a spíš děkovala osudu.

2 1
možnosti
DK

Bohužel to na karmu není, protože zvyšování onemocnění by se museli vyjádřit ti, kteří o příčinách ví mnohem víc. Vy to jen bagatelizujete...

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS