Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I46v43a38n32a 78L62a59n34c34e

27. 3. 2019 17:12

Ja bych s lecitelem souhlasila. nemocny clovek, neboli clovek oslabeny kourenim, coz vas manzel asi je, tak potrebuje cerpat z nekoho energii a vy jste po ruce. Nemuzete predavat energii jeden druhemu, je to pouze na vas, coz je sobecke. Myslim, ze vasemu leciteli rozumim, vim, R^R^R^co chtel rict.

0 0
možnosti
Foto

Čerpání energie z druhých je blábol, nejsme upíři (a i ti jsou blábol, tedy vyjma skutečných upírů z řádu letounů, což jsou netopýři vyskytující se v Jižní Americe).

Očividně máte radši namachrovaného léčitele než svého manžela. To je hodně smutné.Rv

1 0
možnosti
Foto

Kouří-li manžel "potají", je zcela očividně ohleduplný, Vaše zdraví Vám svým kouřením neničí. Léčitel je vedle jak ta jedle.

2 0
možnosti

V dětstí, když jsem pohovořit s otcem - Vydal jsem se v bytě do směru nejhustějšího dýmu. Pravda, nemýlil jsem se, seděl u svého popelníčku. Podobné to bylo na Poliklinice, když jsem navštívil svou matku - zdrav. sestru. MUDr. Pásek ordinoval, v koutku držel svůj oharek a pokašlával. Směrem k pacientům pravil, že dělá osvětu - Hovoří k vám lékař = Nekuřte! Neuvěřitelné doby - Kouřili všichni a všude. Matka u cigára v důchodu vzpomínala otce. Synu, jak víš dožil se věku přes 80 let. Na stará kolena se zbláznil - Začal jezdit na kole! Evidentně se nadýchal výfukových zplodin z automobilů a to jej porazilo. Tabakismu je špatný - není co řešit. Povzbudivé je to, že v rodině jsem posledním, bafajícím Vokem - Již samí nekuřáci. "Kouřím na vzdory větrům - Kouřím na vzdory bouřím - A ti, kteří tomu dosud nenavykli - Nemají žádný ideál, (opakuje se) = S +Š = Kytice ... :-)

2 0
možnosti

P74e28t43r 25B74u37r69i67a90n

27. 3. 2019 11:35

To není léčitel, ale nabubřelý pitomec.

4 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik