Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Výborně, doufám, že se teď autorka pustí do výrobců automobilů, jízdních kol, mobilních telefonů, střelných zbraní, slazených nápojů, uzenin, chemikálií, kosmetiky... protože statisticky každý z nich má na svědomí nějaký ten lidský život.

4 1
možnosti
Foto

Firmu Žufánek znám z mé oblíbené restaurace, kde si dáváme jejich hruškovici (mimochodem výborné kvality) jako aperitiv. Nemyslím si, že je tato jejich činnost nějak závadná (na rozdíl od pověstné likérky Drak).

To, že někdo potřebuje pozřít denně litr jejich výrobku, není vina rodiny Žufánků. Stejně bychom mohli obvinit výrobce uzenin (kancerogeny, cholesterol), aut (nehody, zplodiny) atd.

4 0
možnosti
Foto

Destiláty firmy Žufánek mám v mimořádné oblibě. Radost z konzumace mi tak trochu kalí vaše zpráva, že výrobci mají nějaké zdravotní problémy. Jelikož jsem nenašel žádný zdroj ve vašem článku ani takovou informaci v médiích, zeptám se vás, kde jste k tomu přišla?

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik