Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řešením by bylo, kdyby pumpaři byli také ozbrojení.

0 0
možnosti

Haha.Šlo by např. používat zařízení, díky kterému by propadaly dolů do podzemního betonového boxu, ke kterému by prodavač neměl přístup, a tyto peníze by si vybíral šéf s ozbrojeným doprovodem

Si to představujete, jak Hurvínek válku. Kdo by platil ten ozbrojený doprovod? Víte, kolik stojí svoz peněz?Jen si zjistěte, kolik stojí provoz takového bankomatu a servis okolo. Že by se musely dodržovat limity, kolik tam smí být. Tohle by mohly provozovat velké pumpy, ale ne takovéhle malé.Rv

2 0
možnosti
Foto

protože to jsou paka, tak ty benzinky budou přepadat, i kdyby byly opevněné jako

Fort Knox

3 0
možnosti
Foto

Jenže ty vyhulené mozky si stále budou myslet, že tam peníze jsou. Já si myslím, že v pokladně té pumpy moc peněz nebylo, že se nad určitou sumu dávají do trezorů i dnes a že si ti vrazi odnesli nějakých pár tisícovek (odhaduji do deseti max. dvaceti).

Nevím zda se již někdo pokusil přepadnout dovozový vůz e-shopu Tesca a zda se nápis na dveřích těchto aut "Nevozíme hotovost" objevil jako prevence nebo na základě zkušenosti s nějakým "vyhuleným mozkem". Já jako zákazník preferuji platby kartou a pokud bych byl obchodníkem budu je preferovat i v té pozici ikdyž třeba poplatky za tyto platby převyšují náklady na práci s hotovostí nemluvě právě o riziku loupeže či ještě horšího následku jako v případě této čerpadlářky.

1 0
možnosti
Foto

V dnešní době bezhotovostního platebního styku je řešení nasnadě. A pro veterány, kteří nemají platební kartu? Noční okénko, jaké lze vidět u čerpaček v USA. Mimochodem, existují i bezobslužné čerpací stanice.

2 1
možnosti
Foto

také mě to technické řešení velice pobavilo (dnes, v době platebních karet a benzinek bez obsluhy, jak jste uvedl R^)

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik