Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

[>-] R^ prilis strucne ale vystizne R^[>-]

1 0
možnosti
JO

Mezi tím, co bylo u nás v roce 1939 a tím, co se teď děje na Ukrajině je ale rozdíl. Československá armáda tenkrát nebombardovala své vlastní území, na kterém žili Němci i Češi vedle sebe, takže Němci neměli absolutně žádný důvod vpadnout k nám.

Kdežto Ukrajinská armáda bojuje proti vlastním lidem na svém území. Pokud tam ted jsou Rusové, tak tam přišli až později.

1 4
možnosti
Foto

Nikoliv na vlastním území, ale na území cizího státu Novorusko.

0 1
možnosti
JR

J89a71r86a 48R93a64n66k

30. 8. 2014 18:58

Slovy pana Vysocana: strucne, ale vystihujiciR^R^

3 1
možnosti
PR

Karma,a co s Rusy u nas!

2 0
možnosti
PK

P51a18v11e39l 21K94u56l55a

30. 8. 2014 19:22

Vystěhovat do sudet a sudety vrátit Němcům ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jak se zdá, tak jste článek zkrátila. Bylo na čase.

6 6
možnosti

Nejspíš se lekla, že původní text nese znaky trestného činu.

5 6
možnosti
LP

Všichni to jsou Ukrajinci. I ti na východě. Ptal se jich někdo když si po Majdanu sestavili svoji vládu "pro majdanští"? Nikoliv, vykašlali se na ně! Navíc jim zrušili ruštinu jako úřední jazyk, prostě samé naschvály. A pak to začalo. Na východní nespokojence Ukrajina obratem dosadila do jejich měst oligarchy. Občané se vzbouřili, tak poslali vojsko, které ale nechtělo své občany násilím potlačovat. Vyslali Pravý sektor a další podobná uskupení a začal masakr. Občané se zformovali do domobrany. Představitelé Ukrajiny nechtěli v žádném případě ani slyšet o nějakém diplomatickém řešení. Po té co Krym padl po referendu do rukou Ruska, nepomohlo ani referendum v doněcké oblasti. Začalo bombardování a likvidace obyvatel které trvá dodnes. To, že Rusko podporuje své národnostní skupiny na Východě je v pořádku. Udělal by to každý stát. Američani, kdyby se dostalo jejich obyvatelům příkoří, by byli první kteří by zasáhli. Kdo dneska lituje ty zabité civilisty? Jsou to rusky mluvící, tak nikoho nezajímají. Navíc jich většina podporuje separatisty, tak pro ně nemají asi žádnou cenu. Tak to bohužel vidí Západ a USA. Rusko má na tu situaci jiný pohled.

9 6
možnosti
Foto

Na Ukrajině žije 37 541 700Ukrajincům, což je 77, 8 procent obyvatel, Rusů tam žije 8 334 100 což je 17, 3procenta.   Je pravda, že ukrajinskýparlament za Janukoviče přijal zákon, který povýšil ruštinu na úroveň druhého oficiálníhojazyka. To se setkalo s odporem u ukrajinských obyvatel. To je stejné,jako kdyby u nás za první republiky se stala němčina druhý úředním jazykem.Pokud mě paměť neklame, první krok, který nastal, že  oblasti, kdežije kolem 30 procent ruských obyvatel, vyhlásily samostatnost na Ukrajině azačali se tam objevovat ozbrojenci ve vojenském a těžká vojenská technika.Druhy krok byl zásah Ukrajinské armády, který je zcela legitimní, protože žádnávláda na světě nedovolí odtržení svého území. Nikde nebylo prokázáno, že byukrajinská armáda bombardovala města a vraždila úmyslně civilní obyvatelstvo.Pokud jsou mrtví, jde to na triko Ruska.

10 6
možnosti
PV

KarmaR^ Vystěhovat! Konečně na to někdo kápl, přitom je to tak jednoduché. 

To je asi ta demokracie ve stylu EUSA?

4 8
možnosti
JC

Pochybuji, že autorce dojde Vaše ironie, žel ...

6 8
možnosti
Foto

Tady někdo veřejně, autorko, doporučuje etnické čistky jako řešení problému. A klaka stejných myslitelů vám k tomu tleská. Bylo by vhodné, abyste si to po sobě znovu přečetla a zamyslela se.Rv

8 7
možnosti
Foto

Teď jsem si přečetl citát Komenského, který se nad článkem tak skvostně vyjímá. Takže, aha, to je ten duchovní smír dle paní Truhlářové.

4 6
možnosti
NO

20 deka hoveziho nakrajet. 3,5 mio ukacek maka v Rusku, Ukrajina je po x revolucich a celem vzad rozstepena. bankrot a na Rusku surovinove totalne zavisla. A kdo by ten odsun koho kam provedl? Ztelesnena hloupost ;-DEUR^

3 2
možnosti
RJ

R96a55d88e89k 81J66a54r83o82š

30. 8. 2014 13:11

Odsun Němců byla v podstatě jednoduchá záležitost, protože Německo prohrálo válku a rozhodnutí vítězných velmocí nemohlo nijak ovlivnit natož změnit. V případě odsunu Rusů chybí jediné - porazit Putina.

3 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik