Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VI

Vlad IV

19. 5. 2011 18:49
Před

vlivem bab vidoucích,letničními charismaty a bláboly všeljakých magorů, nechť nás ochraňuje Trojjediný Bůh,bl.Panna Maria a všichni andělé a svatí......

X Sláva Kristu Králi X

0 0
možnosti
MP

martin pinc

19. 5. 2011 17:21
Možná vás bude zajímat...

...že jedním z největších křesťanských mystiků 20. století byl Ind Sundar Singh (http://www.knihy.own.cz/SadhuSundarSingh-Zivotadilo.pdf). Jiným významným evangelistou poslední doby je Ind Mahesh Chavda - autor knihy Jen láska může způsobit zázrak (lze pod tímto názvem najít na Internetu v pdf formátu). Známým kazatelem Kristova evangelia je rovněž bývalý hinduistický gugu Rabi Maharaj (o svém obrácení napsal knihu Guru zemřel) - http://pinc.blog.idnes.cz/c/171599/Karma-a-milost.html. Tito lidé pocházejí z kultury, kde nauka o převtělování duší (reinkarnace) a filosofický koncept karmy, podle kterého je lidský život pouze článkem v řetězci životů a štěstí v životě závisí na skutcích vykonaných v životě předešlém (reinkarnace) a současném (kauzalita) vznikl. Tito dnes světoznámi lidé indického původu prožili setkání s Kristem, které je přimělo odvrhnout vámi šířený koncept, protože jim bylo zjeveno, že je zcela falešný a bezbožný (démonický)

0 0
možnosti
MP

martin pinc

19. 5. 2011 17:07
Možná vás bude zajímat,

0 0
možnosti
MK

al325

19. 5. 2011 16:25
Milá paní

možná že je to vše hodně jinak. V každém případě byste neměla mluvit za ostatní, protože asi nevíte, k jakým životní závěrům došli. Jinak pokud máte touha poznávat tajemství života, doporučuji prostudovat si dobře Bibli, možná na začátek Nový zákon. Tímto nechci samozřejmě nijak naznačit, že právě já znám skutečnou realitu našich životů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik